Momentan nu producem pungi biodegradabile! Pentru toate pungile se plateste ecotaxa.

Pungi biodegradabile sunt scutite de plata ecotaxei in valoare de 0.1lei+tva. Pungile biodegradabile sunt de tip maieu si pungi biodegradabile de tip banana, ca sa certifice acest lucru sunt insotite de un certificat de conformitate care atesta acest lucru si ca sunt scutite de plata ecotaxei.

Pungile biodegradabile personalizate sunt din resurse regenerabile.

pungi biodegradabile

Dimensiunile pungilor biodegradabile sunt ca si la pungile din plastic  in functie de cerintele clientilor. Cele mai mici pungi sunt la dimensiunea de 23x35cm. Pentru pungile biodegradabile de tip maieu iar dimensiunea maxima pentru pungile maieu este de 40x60cm+ pliurile laterale.

Pentru pungile biodegradabile de tip banana dimesiunea minima este de 22×30 cm iar dimensiunea maxima de 50×55 cm. Transportul pungilor biodegradabile este gratuit in Bucuresti si in cele mai mari orase din tara pentru toate comenzile de pungi.

Cantitatea minima pentru pungile biodegradabile personalizate este 5.000buc cu imprimare la 1-2 culori. De 15.000buc (3 culori), de 20.000buc (4 culori), de 25.000buc (5 culori) si de 30.000 (6 culori).

Cliseele flexografice pentru pungile biodegradabile, se calculeaza ca si la pungile normale, din plastic in functie de suprafata de imprimare si de numarul de culori. Pentru fiecare fata de imprimat se face cate un cliseu.

comenzi@pungi-plastic.com asteptam comenzile dumneavoastra.

Meniu
©2014-2017 Pungi plastic pentru cumparaturi