Producem pungi personalizate.

Fabricam pungi personalizate imprimate cu una pana la 6 culori, pungi personalizate din plastic tip maieu si pungi  tip banana personalizate la cererea clientilor in functie de grafica.

Grafica pentru imprimarea pungilor este GRATUITA pentru toate comenzile! Va punem la dispozitie simulari ale machetei grafice inainte de fiecare comanda de pungi personalizate.

Pentru pungile personalizate la prima comanda se face un cliseu flexografic (matrita), care se achita separat si se poate refolosi la urmatoarele comenzi gratuit numai in cazul in care grafia nu se schimba. Pretul cliseului flexografic se calculeaza in functie de suprafata de imprimare si numarul de culori din grafica.

Fabrica noastra va sta la dispozitie cu cele mai bune preturi la pungile personalizate maieu si la pungi tip banana personalizate la o calitate exceptionala. Cantitatea minima pentru pungile personalizate din plastic este de 5.000bucati cu imprimare de maxim 3 culori. Iar pentru imprimare la 4-6 culori cantitatea minima este de  10.000 bucati.

Termenul de productie al pungilor personalizate este 5-8 zile de la comanda ferma la prima comanda si de 3-5 zile lucratoare pentru comenzile la care avem deja cliseele.

Pentru mai multe informatii si preturi la pungile personalizate va rugam folositi adresa de mail office@pungi-plastic.com  sau la telefon 074.000.83.93

Home » Pungi personalizate » Pungi » Slideshow
Average rating  1 2 3 4 5  You must login to vote
Max-30x51-1.jpg
promotor maieu.jpg
punga maieu biode.jpg
Store Business 3.jpg
1pungi maieu.jpg
2pungi banana.jpg
3pungi maieu.jpg
4sacose maieu.jpg
«   »

 

Categories: pungi

2 Responses so far.

 1. Buna ziua,
  Sunt interesata de 5000 de pungute (gen Digi) pe care sa apara logo-ul si numele agentiei. Va rog daca se poate sa imi dati un pret estimativ pentru acestea.

  Va multumesc

 2. Afloare Georgiana says:

  Buna ziua,

  Din partea firmei Roossa Books va contactez, suntem interesati de o oferta de preturi.

  Asteptam mail-ul dumneavoastra in cel mai scurt timp.

  Va multumim!

  Cu stima,
  Georgiana Afloare

Leave a Reply