Producem pungi personalizate la comanda, imprimate cu grafica dvs.

Fabricam pungi personalizate imprimate cu una pana la 6 culori, pungi din plastic tip maieu si tip banana personalizate la cererea clientilor in functie de grafica.

Grafica pentru imprimarea pungilor personalizate este GRATUITA pentru toate comenzile!

Va punem la dispozitie simulari ale machetei grafice inainte de fiecare comanda de pungi personalizate.

Pentru pungile personalizate la prima comanda se face un cliseu flexografic (matrita), care se achita separat si se poate refolosi la urmatoarele comenzi gratuit numai in cazul in care grafia nu se schimba. Pretul cliseului flexografic se calculeaza in functie de suprafata de imprimare si numarul de culori din grafica.

Fabrica noastra va sta la dispozitie cu cele mai bune preturi pentru pungi personalizate maieu si la pungi tip banana la o calitate exceptionala, garantata.

Cantitatea minima pentru pungi este de 5.000bucati cu imprimare de maxim 3 culori. Iar pentru imprimare la 4-6 culori cantitatea minima este de  10.000 bucati.

Termenul de productie pentru pungi personalizate este 5-8 zile de la comanda ferma la prima comanda si de 3-5 zile lucratoare pentru comenzile la care avem deja cliseele.

Pentru mai multe informatii si preturi la va rugam folositi adresa de mail office@pungi-plastic.com  sau la telefon 074.000.83.93