Fabrica pungi plastic personalizate de tip maieu si banana

Va stam la dispozitie cu o gama larga de pungi din plastic, fabrica pungi plastic este in afara Bucurestului iar transportul produselor este gratuit in toate orasele din tara. Inainte de fabricare se realizeaza machete grafice, gratuit.

Producem pungi plastic personalizate la cel mai mic pret din Romania si la o calitate foarte buna.

Va asteptam la birourile noastre din Bucuresti. Adresa este Str. Coltei, Nr 44, Sector 3 intre orele 9-18 de luni pana vineri pentru a va arata mostre de pungi din plastic. Pe stoc nu avem pungi, se fabrica numai la comanda. Termenul pentru fabricarea pungilor din plastic este de 4-6 zile de la comanda ferma.

Se pot fabrica pungi in tiraje de minim 5.000bucati/model cu personalizarea la maxim 3 culori. La mai mult de 3 culori se pot fabrica pungi din plastic la tiraj de minim 10.000bucati.

fabrica pungi plastic

Nu avem stocuri de pungi va putem oferii numai mostre. Comenzile dureaza in general intre 3 si 7 zile.

Transportul pungilor este gratuit in Bucuresti si in cele mai mari orase din tara. Avem livrari saptamanale spre Arad, Timisoara, Craiova, Brasov, Iasi, Cluj, Constanta precum si in multe alte orase. Pe stoc avem numai pungi plastic neimprimate, in general pungi maieu si pungi de farmacie imprimate cu verde.

La prima comanda se achita cliseul flexografic in momentul in care se da comanda ferma in fabrica pentru pungi plastic.

Cererile de oferta le asteptam pe adresa comenzi@pungi-plastic.com  sau la telefon 074.000.83.93